Éjjel-nappal és Balaton meg minden...
2017. október 20. írta: Turchi

Éjjel-nappal és Balaton meg minden...

Na, belenéztem ebbe a sorozatba. Film, állítólag. Vagy valami ilyesmi. Jesszus, és még egyszer!! Mi van? Lehet jelentkezni szereplőnek. ÓÓÓ, micsoda színészi teljesítmények, ja, nem is azok. Mert ez ilyen valóságshow éjjel, nappal de inkább kitaláció vagy "történet" vagy akármi. Igen, ez a helyes kifejezés, akármi. Ha annyira éneklő szereplőket akarok hallgatni akkor belenézek a 'barátokköztbe és na igen, pont az a színvonal. Énekelnek. Beszélni nem tudnak? Na de ott tartottam hogy éjjel-nappal. Másodszor már csak azért néztem bele hogy hátha kifogtam egy rosszabb adást de nem. És azok a szereplők, óóó, nagyon menők. De tényleg, ezeket tartja az utca embere ma menőnek. Mármint az átlag. Vagy a fiatalok. Egyenfiúk: kigyúrt, kopasz, tetkós, lányok: kacsaszáj, tetkó, szolárium, orrkarika, stb. Bár a kigyúrt alkattal semmi bajom, sőt, inkább legyen kigyúrt mint elhízott, na meg a tetkók sem zavarnak, nem én hordom meg néha még tetszik is de a stílus, na az förtelmes. Persze megy a másik adón a sorozat párja, a csajok-pasik, Balaton, össze-vissza, lényegtelen, ugyanaz mint a másik. Énekelnek. És hát a történet is profi mindkettőben. Aztán bemegyek egy plázába és a mellettünk lévő asztalnál hasonló külsejű egyének beszélgetnek: "Figyu, b+, és akkor odamentem, betakartam, érted, adtam neki egy tockost, ordított mint állat na de velem nem fog szívózni, hát kicsoda ő hogy beszóljon nekem, b+ még sokszor. Amúgy nem, nem zavaró hogy gyerek ül a közelben aki mindent hall. Nem, nem az enyém, szerencsére ő már nagyobb. Fel sem figyel ilyen dumára. Szólni persze nem lehet mert akkor kikészül és kifordul magából és elküld majd ide meg oda de minimum ad egy tockost. Mert neki szabad. 'Há hiszen nagydarab, erős és buta. Nekik bizony mindent lehet. És akkor akik bekerülnek a sorozatba ők ismert emberek lesznek? Celebek vagy mik? Persze igazuk van, pénzért mért is ne szerepeljenek le. Csak az a probléma hogy valóban olyan karaktereket alakítanak akikből egyre több van. Jó ez nekünk? Persze minek nézem ha nem tetszik, ugye lehet választani. Jó, hát nem esek depresszióba hogy vannak ilyen műsorok is csak hát attól tartok hogy erre igény van. Mert ha nem lenne akkor ugye a műsor se létezne. Ha viszont erre ekkora az igény akkor rohadt nagy a baj úgy általában. Persze nem lehet mindenki okos meg minden de azért legalább ne ezt nevezzék menőnek. Mert az. Sokan vannak. A többség pedig mindig diktál. És akkor még ott vannak a luxuslányok/asszonyok. Hááá, nagyon jók a paródiák, az eredeti műsorról nincs is mit beszélni. Pénzért ugye mindent. Majdnem. Mert nem az a baj hogy sok a pénzük meg hogy előre megírt jeleneteket játszanak el hanem hogy a megírt karakterek rém ostobák. Vagy valóban? A szerepért mindent? Igen. Nyilván ezt sem kell néznem de azért mégis, ugye a paródia is csak akkor csattan igazán ha ismerem az eredetét DD 

Na ennyit a kultúráról mára... 

A bejegyzés trackback címe:

https://panaszkodjunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7313039438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsanon2 2017.11.19. 18:59:36

Hát ez kell a népnek, na. :D Az igényeket ki kell szolgálni. Manapság már ki néz tévét? Na, a színvonalból kiderül. Persze az idős korosztály kivétel, azok még néznek, na de azok úgysem ezeket. Legalábbis a szüleim nem. Apám sport éjjel nappal és hírek, anyám néha egy film. Inkább olvasnak. Én néha bekapcsolom, ha zajt akarok vasaláshoz, nadddde amikor 70 éves néninek küldik a pénzmágiát, akkor hanyattdobom magam. És nem értem, ezt hogyan lehet engedélyezni? Csak mert adó jön be ebből is? Az a lényeg? Ja, értem. Ez tök jó függőség különben, nem igényel semmilyen gyógykezelést, jön az adó, hát hajrá. Soha semmit nem hiszek el, már a cigaretta leszoktatásnál sem, hogy az egészségünkre akarnak vigyázni, az egész arra megy ki, hogy ne kelljen fizetni a gyógyellátást. Minden a pénzről szól. Az alkohol még késik, gondolom azért, mert akkor mi lesz a nagykutyák borászatával, szőlőivel. Meg ugye milyen szép hagyomány a borkészítés. Elvégre azért alakult ki, mert abban nem terjedt a pestis. Meg megvolt a napi celebshow-delírium ugye nem volt tévé. :D Na mindegy. Hányinger, ha belegondol az ember. Csak a szólamok szépek, nekem egykutya: kommunizmus, nácizmus, liberalizmus, sorosizmus. Izmus mind. Csak a pénzkeresésről szól az összes. Na, a celebek meg a cirkusz a népnek. Nehogy okosodjunk már, még véletlenül sem. Na, tök jól elkanyarodtam én is, már olvastam három hete ugyan az írásod, csak gondoltam idenézek, mert ígérted tegnap, hogy összedobsz egy posztot, hátha megvan nekem is a napi kikapcsolódás. :D IKL bezárt, sajnos, pedig micsoda jó cikket írt utoljára! Minden szavával egyetértettem. Mintha a nagyanyám írta volna. Gondoltam, hogy felborzolja a kedélyeket az uniszex-liberalista:nekemmindentszabadmásnakmegmegmondommitlehetbölcsészvagyok önbezáró világban, de hát ezen csak röhögni lehet, nem kell őket komolyan venni, a gyerekeik majd helyreteszik őket. :D Lesz itt hamarosan világ. Na, megyek vasalni, most mágiaszünet van. :D Ja, de celebek biztos vannak, ilyenkor beteszek valami jó kis filmet.

Turchi 2017.11.19. 19:05:08

@zsuzsanon2: Bocs de ez kicsit zavarosra sikeredett, mármint a kommented. "kommunizmus, nácizmus, liberalizmus, sorosizmus. Izmus "- ezeket a szavakat nem szeretem a lapomon :-(, még a liberalizmust sem mert azt teljesen más értelemben haználják mostanában, éppen ezért én sehogysem használom. Valóban írtam hogy egy posztot rittyentenék de amit magánban írok az nem ide tartozik DD, na meg nem mondtam komolyan. Nincs értelme írni, kedvem sem csak néha azért mégis. Ez a "celeb" téma viszont tényleg szörnyű meg a műsorok is és hát hiába nem nézem (de igen, néha DD) ha tudom hogy erre mekkora az igény és ez a borzasztó.

zsuzsanon2 2017.11.19. 20:47:56

Hát tényleg zavaros lett, eléggé feldúlt a téma. :D Ezer gondolat egyszerre. Lényeg, hogy kivasaltam.

Turchi 2017.11.19. 20:50:50

@zsuzsanon2: DD, hát én is írtam már ide pár zavaros posztot, meg is lett az eredménye, hehe. De hogy művelődj még tovább, a viszkis csávó is celeb lett már, viszik, vitték Ázsiába celebekkel akármilyen műsorba. A celebek nevei közül szinte senkit nem ismerek. Olyan nagy emberek DD

zsuzsanon2 2017.11.20. 17:29:05

Igen, valamit hallottam róla, már akkor nagy szám volt, amikor bankot rabolt, most meg hálivúdi szupersztár lesz. Hát igen, kell a példakép a gyerekeknek. Manapság már úgysem nagyon van ilyen. A celebeket én sem ismerem, nem is fogom, mert nem is akarom. :D A hírdroidon szoktam olvasni ilyen és hasonló címeket: "Döbbenet! Csöcsös Mucika rejtélyes betegséggel küzd!" Na, most már kiokosodtam, hogy a döbbenettel kezdődő cikkek mindig a Blikk alacsony szóIQ-jával rendelkező firkászától valók (azért firkász, mert egy újságíró nem érzelmeket közöl, hanem híreket véleménynyilvánítás nélkül), nammeg Csöcsös Mucika náthás, de nem tudja, szóval ha a mentális egyensúlyomat tartani szeretném, akkor inkább nem kapcsolok tévét és nem olvasok ilyeneket. Az értelmes emberek írásait meg úgy kell keresgélni, mint a szénakazalban a tűt, s ha meg is találom, tuti hogy pár nap múlva törlődnek, mert ugye aki a korpa közé keveredik, felzabálják a disznók. Na, ez a kulturális netes, tévés körkép manapság. Mi lesz még?
süti beállítások módosítása